Kontakt
Find mig
Skriv til mig
 
Psykologcentret i Sundhedshuset i Brovst |  Sygehusvej 6E, 9460 Brovst
Tlf.: 26 16 63 43  |  Mail: kontakt@mettewintherjoergensen.dk

Kursus for øvede

Har du tidligere fulgt et 8 sessioners mindfulnessforløb eller noget tilsvarende, så har du her muligheden for at videreudvikle, fastholde eller genoptage din mindfulness praksis.

Vi vil bevæge os ud i andre øvelser end de basale grundøvelser, der er en del af MBCT forløbet. Dette vil give mulighed for yderligere at udforske dine egne indre oplevelser.

Dette forløb inkluderer 4 kursus gange á 2 timer. Det vil involvere teoretiske oplæg, meditationer og andre erfaringsbaserede øvelser. Det kan være hensigtsmæssigt at være behageligt påklædt. Det er ikke nødvendigt at forberede sig eller medbringe noget til første kursusgang.

Det vil blive tilstræbt at skabe et trygt og respektfuldt miljø i gruppen, og derved understøtte at deltagerne udveksler erfaringer med hinanden, og modet til at udforske egne tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Det er frivilligt i hvor høj grad, hver deltager deler personlig historier eller oplevelser med resten af gruppen. Hver deltager vil blive opfordret og støttet i at være opmærksom på egne grænser og drage omsorg for sig selv.

Egenbetaling 1.500,- kr. ved tilmelding til kurset.

Betaling på konto: 7452  0001049051

Se mere under afsnittet om mindfulness.