Kontakt
Find mig
Skriv til mig
 
Psykologcentret i Sundhedshuset i Brovst |  Sygehusvej 6E, 9460 Brovst
Tlf.: 26 16 63 43  |  Mail: kontakt@mettewintherjoergensen.dk

Mindfulness kursus over 8 sessioner

Kursusstart: starter løbende.

Mindfulness praksis har effekt på blandt andet stress, depression, håndtering af smerter og angst. Mindfulness er dog også relevant for de, der blot ønsker at være mere nærværende i dagligdagen. Hensigten med dette kursus er, at deltagerne lærer at praktisere mindfulness som en del af hverdagen.

forløbet inkluderer 8 kursus gange á 2 timer med 8-10 deltagere. Det vil involvere teoretiske oplæg, meditationer, yogaøvelser, strækøvelser og er derved erfaringsbaseret. Vi vil udveksle individuelle oplevelser og erfaringer med øvelserne undervejs. Det er frivilligt, hvor meget den enkelte deltager deler egne oplevelser med de andre i gruppen. Det kan være hensigtsmæssigt at være behageligt påklædt. Det er ikke nødvendigt at forberede sig eller medbringe noget til første kursusgang. Der vil blive udleveret materialer undervejs.

Fokus er at øve at være bevidst nærværende. Mindfulness træning forudsætter…. træning. Derfor må det forventes at skulle afsætte mellem ½ og en hel time dagligt til hjemmearbejde, hvoraf størstedelen vil være praktiske, meditative øvelser.

Du vil inden kursusstart blive inviteret til en kort samtale for at klarlægge hvilke fokuspunkter, du kan vælge at have under træningsforløbet.

Der udleveres en CD med meditationer og andet materiale undervejs.

Ønsker du at deltage, eller har du spørgsmål, så kontakt mig enten på mail eller tlf.

Egenbetaling 3.000,- kr. ved tilmelding til kurset.

Betaling på konto: 7452  0001049051